nieuws

Smals Beheer krijgt predicaat Koninklijk

bouwbreed

Zand- en grindleverancier Smals Beheer mag zich voortaan Koninklijk noemen. De bijbehorende oorkonde kreeg het bedrijf gisteren in Roermond overhandigd door Léon Frissen, de commissaris van de koningin in Limburg. ‘Koninklijk’ is een predicaat dat de koningin in deze tijd nog maar zelden toekent. Smals kreeg het tegen de achtergrond van het 125-jarig bestaan van […]

Zand- en grindleverancier Smals Beheer mag zich voortaan Koninklijk noemen.

De bijbehorende oorkonde kreeg het bedrijf gisteren in Roermond overhandigd door Léon Frissen, de commissaris van de koningin in Limburg. ‘Koninklijk’ is een predicaat dat de koningin in deze tijd nog maar zelden toekent. Smals kreeg het tegen de achtergrond van het 125-jarig bestaan van de onderneming.

Een eis om voor deze eretitel in aanmerking te komen is dat het bedrijf een vooraanstaande positie inneemt in zijn branche. Verder moet het van onberispelijk gedrag blijken.

Koninklijke Smals Beheer produceert jaarlijks circa 5 miljoen ton grondstoffen, hoofdzakelijk voor de bouw.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels