nieuws

Grontmij helpt Hallenaan nieuwe parkeergarage

bouwbreed Premium

Grontmij zwaait de scepter over de herontwikkeling van garage Berger in de Parijse wijk Les Halles. De opdracht levert het ingenieursbureau 1,3 miljoen euro op. Het opknappen van de vier verdiepingen tellende garage maakt deel uit van de herontwikkeling van de Hallen, de wijk waar Parijs een beroemde groentemarkt had. Behalve het management neemt Grontmij […]

Grontmij zwaait de scepter over de herontwikkeling van garage Berger in de Parijse wijk Les Halles. De opdracht levert het ingenieursbureau 1,3 miljoen euro op.

Het opknappen van de vier verdiepingen tellende garage maakt deel uit van de herontwikkeling van de Hallen, de wijk waar Parijs een beroemde groentemarkt had. Behalve het management neemt Grontmij de technische studies op zich van bouwkundige aspecten, ventilatie en verwarming. De tot eind 2013 uit te voeren werkzaamheden worden uitgevoerd door de Franse dochtermaatschappij Ginger.

Reageer op dit artikel