nieuws

FME en Metaalunie willen nieuwe rekenregels

bouwbreed

De Metaalunie en FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie, pleiten voor uniforme regels voor het uitrekenen van de duurzaamheidsscore van gebouwen. Die zouden in 2012 klaar moeten zijn. Bestaande rekenmethoden kloppen niet, vinden zij. “In de ene variant is beton beter en in de andere staal.” Het duurzaam inkopen van kantoorgebouwen op basis van […]

De Metaalunie en FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie, pleiten voor uniforme regels voor het uitrekenen van de duurzaamheidsscore van gebouwen. Die zouden in 2012 klaar moeten zijn.

Bestaande rekenmethoden kloppen niet, vinden zij. “In de ene variant is beton beter en in de andere staal.”

Het duurzaam inkopen van kantoorgebouwen op basis van onjuiste gegevens levert schade op voor de afzet van metalen bouwproducten. Ook toeleveranciers zijn slachtoffer, stellen de organisaties

Reageer op dit artikel