nieuws

Duizend Nederlanders verwacht op Bau-messe

bouwbreed

Van gevelsystemen tot tentconstructies, van hang- en sluitwerk tot baksteen. Het is allemaal te zien op de Bau-messe in München die volgens de organisatoren zelf de grootste bouwbeurs ter wereld is.

Met een oppervlak van 180.00 vierkante meter en een verwacht bezoekersaantal van 220.000 mensen is Bau 2011 ongeveer twee keer zo groot als de Bouwbeurs in Utrecht die over een maand begint. De organisatie verwacht dat, evenals bij de vorige editie, zo’n 1000 Nederlanders zullen afreizen naar München om de jongste ontwikkelingen in het vak te signaleren.

Daarmee neemt Nederland een achtste plaats in. Bij de exposanten bezet Nederland met achttien stands een negende plek. Royaal na België dat met 35 bedrijven vierde staat op de lijst van buitenlandse exposanten.

Bezoekers van BAU 2011 kunnen zoals gebruikelijk de vuistdikke catalogus aanschaffen bij de ingang. Wie over een smartphone beschikt kan een speciale applicatie downloaden en zich door zijn satellietnavigatie gemakkelijk naar de bedrijven laten leiden waar zijn speciale interesse naar uitgaat.

> pagina 13: bio-piepschuim nog veel teduur

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels