nieuws

CNV vindt deeltijd-WW Houtskeletbouw terecht

bouwbreed Premium

Houtskeletbouw heeft terecht een beroep op deeltijd-WW gedaan. Dat concludeert vakbond CNV Vakmensen na overleg met het bestuur van de Van Leeuwen Bouwgroep, waar het bedrijf een onderdeel van is.

De bond stelt vast dat de onderneming uit Alphen aan den Rijn financieel gezond is en gezien de orderportefeuille een positief advies inzake deeltijd-WW op z’n plaats was. Ook Bouwend Nederland is tot die conclusie gekomen. Begin januari bracht CNV Vakmensen per ongeluk een ‘minder positief’ persbericht naar buiten. Hierin was ‘ten onrechte het beeld ontstaan alsof de financiële positie van de Van Leeuwen Bouwgroep zorgwekkend zou zijn’. CNV Vakmensen betreurt die gang van zaken. De bond heeft dat inmiddels ook in een brief aan de directie van de Van Leeuwen Bouwgroep aangegeven.

Reageer op dit artikel