nieuws

Bouwer Spitzke wijzigt in Europese vennootschap

bouwbreed

Bouwbedrijf Spitzke heeft zijn structuur veranderd van een Duitse in een Europese vennootschap. In plaats van AG (Aktiengesellschaft) is de onderneming voortaan een SE (Societas Europea). Spitzke verwacht van de keuze voor een SE voordeel te hebben bij zijn grensoverschrijdende activiteiten. Bedrijven als Strabag en Unibail Rodamco zijn eveneens een SE.

Bouwbedrijf Spitzke heeft zijn structuur veranderd van een Duitse in een Europese vennootschap. In plaats van AG (Aktiengesellschaft) is de onderneming voortaan een SE (Societas Europea). Spitzke verwacht van de keuze voor een SE voordeel te hebben bij zijn grensoverschrijdende activiteiten. Bedrijven als Strabag en Unibail Rodamco zijn eveneens een SE.

Reageer op dit artikel