nieuws

Bouwend Nederland komt met nieuw magazine

bouwbreed Premium

Bouwend Nederland komt met een nieuw verenigingsmagazine. BouwendNL, zoals het blad gaat heten, vervangt het blad Actief. In iedere editie van het blad, een glossy, staat een thema centraal, zegt Theo Scholte, woordvoerder van de brancheorganisatie. “In het eerste nummer is dat crisis, daar kun je natuurlijk niet omheen. Daarna volgt onderwijs.” Leden, bestuursleden en […]

Bouwend Nederland komt met een nieuw verenigingsmagazine. BouwendNL, zoals het blad gaat heten, vervangt het blad Actief. In iedere editie van het blad, een glossy, staat een thema centraal, zegt Theo Scholte, woordvoerder van de brancheorganisatie. “In het eerste nummer is dat crisis, daar kun je natuurlijk niet omheen. Daarna volgt onderwijs.” Leden, bestuursleden en medewerkers van Bouwend Nederland geven ieder vanuit hun eigen invalshoek hun mening over het thema. Verder zijn er terugkerende rubrieken waarin leden ingaan op zaken over bijvoorbeeld hun eigen onderneming, bestuurlijke werkzaamheden of hun hobby. BouwendNL verschijnt tien keer per jaar in een oplage van 6000 exemplaren. De eerste editie verschijnt deze week.

Reageer op dit artikel