nieuws

K-vision kozijnen bekroond met VKG-prijs

bouwbreed Premium

De VKG Architectuurprijs ging dit jaar naar het project 335 studentenwoningen van Fact Architects aan de Zuiderzeeweg in Amsterdam

De prijs wordt toegekend aan bouwprojecten waar kunststof gevelelementen (kozijnen, ramen en deuren) op esthetische wijze deel uitmaken van het ontwerp. De jury was onder de indruk van de met zorg doordachte en robuuste gevel waarbij de architect koos voor kunststof profielen van K-vision.
De VKG Renovatieprijs, die dit jaar voor het eerst is uitgereikt, kwam het project Lewenborg in Groningen toe. Hier zijn de houten kozijnen vervangen door nieuwe K-vision kozijnen in rode, groene, blauwe en witte kleuren in combinatie met onderhoudsarme, volledig vlakke Egtis deuren. Op inventieve wijze is hier jaren zeventig architectuur gerenoveerd, aldus de jury.

Reageer op dit artikel