nieuws

Hateha levert nieuwe veiligheidsproducten

bouwbreed Premium

Hateha introduceert met de TwinSafe een verdeeldoos voor een krachtaansluiting van 400 volt en voor een netaansluiting van 230 volt


De krachtaansluiting loopt over een vijfpolige contactdoos en de netaansluiting over een Schuko-contactdoos. De laatste is afgezekerd met een installatie-automaat van 13 ampère. De TwinSafe zit in een slagvaste nylonbehuizing die voldoet aan bestendigheidsklasse IP44.
De eveneens nieuwe verdeeldoos ErgoSafe voorkomt schade aan bestaande installaties door kortsluiting. Deze draagbare verdeler zit in een dubbelgeïsoleerde en slagvaste volrubber behuizing. De bestendigheid voldoet aan klasse IP44.
In de verdeler zitten vier Schuko-contactdozen. Deze worden beveiligd door een aardlekautomaat van 10 milli-ampère.

Reageer op dit artikel