nieuws

Poeren in Arnhems dal

bouwbreed Premium

Reinbouw uit Dieren stort de poeren van de parkeerkelder van het project Zwaluwpark in Arnhem Noord

In opdracht van Proper-Stok bouwt Reinbouw vanaf begin september aan twee woonblokken met 36 eengezinswoningen en 68 appartementen. Boven de parkeerkelder komen de woningen, maar de garage doet dienst voor beide blokken. Onder het appartementenblok heeft Reinbouw de kelder met bergingen er al in. Volgens planning wordt het project in februari 2012 opgeleverd. Het ontwerp van de twee woongebouwen, die liggen in een hoger gelegen dal aan de glooiende rand van Arnhem, is van Mecanoo architecten. Doordat de blokken iets worden opgetild, lijken ze straks te zweven. In de gevels wordt veel hout en glas toegepast. Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel