nieuws

Drie nominaties voor prijsoppervlaktebehandeling

bouwbreed Premium

Voor de Borghardt Award, de prijs voor het bedrijf met het meest innovatieve product of proces in de oppervlaktebehandelende industrie, zijn drie bedrijven genomineerd

De kanshebbers zijn Anox uit Scherpenzeel, Technocladding te Lelystad en het in Leeuwarden gevestigde Alliance Technologies.
Dit jaar richten de Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen en de Stichting Borghardt vooral de aandacht op ontwikkelingen op het gebied van surface engineering: het precies naar wens samenstellen van chemie en morfologie van een oppervlak waardoor een bepaalde functionaliteit wordt aangebracht. Uitgangspunt is dat met relatief weinig grondstoffen een functioneel resultaat te bereiken is, waardoor innovatie hand in hand gaat met duurzaamheid. De prijs wordt op 2 december uitgereikt op de Dag van de Oppervlaktetechnologie in Zeist,

Reageer op dit artikel