nieuws

Vaartsche Compagnie kan verder bouwen

bouwbreed Premium

Dankzij garantstelling door de provincie en gemeente Utrecht kan Kompaan Vastgoed door met de bouw van appartementencomplex de Vaartsche Compagnie

Het gaat om 105 appartementen, parkeerplaatsen en een commerciële ruimte in een complex aan de Vaartsche Rijn aan de zuidkant van het centrum van Utrecht. Knelpunt was de voorwaarde dat 70 procent van de woningen moet zijn verkocht alvorens te gaan bouwen. Gemeente en provincie hebben zich nu garantgesteld voor de afname van het ontbrekende aantal woningen. Zij hebben er vertrouwen in dat gedurende de bouw alsnog voldoende woningen worden verkocht waardoor geen beroep op de garantie behoeft te worden gedaan. Volgens hen loopt de verkoop ook stroef vanwege de bouwtijd van 2,5 jaar

Reageer op dit artikel