nieuws

Nauwe banden TU Delft met Witteveen+Bos

bouwbreed

Witteveen+Bos en de Technische Universiteit Delft gaan zich gezamenlijk buigen over vraagstukken die betrekking hebben op het wonen in delta’s

De focus ligt op uitdagingen ten aanzien van water, mobiliteit en bouw. Het ingenieursbureau zal deelnemen aan thematische adviesgroepen, draagt bij aan onderwijs en trekt de portemonnee voor onderzoek. De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen van haar kant past de programmering van de hoogleraren aan.
Decaan Louis de Quelerij: “Wij vragen de bedrijven meer na te denken over de langetermijnbehoefte op het gebied van onderwijs en onderzoek. Anderzijds zullen onze hoogleraren hun programmering beter afstemmen. Zo krijgen we een permanente kwaliteitsverbetering.”
Directeur Henk Nieboer van Witteveen+Bos noemt nauwe samenwerking met hogescholen en universiteiten voor zijn bedrijf van groot belang voor het verwezenlijken van strategische doelstellingen.

Reageer op dit artikel