nieuws

Linex levert prefab dak met prefab schoorsteen

bouwbreed Premium

Linex Prefab uit Hulst levert zijn prefab daken en dakkapellen met de prefab gemetselde schoorstenen van Next Schoorsteensystemen uit ‘s-Gravendeel

Linex levert op bestelling zijn daken met een schoorsteen van Next. De dakenleverancier rekent de combinatie door en maakt de voorzieningen in de kap die de schoorsteen dragen. Kap en schoorsteen gaan samen naar de locatie zodat ze gelijktijdig kunnen worden geplaatst. Next metselt de schoorsteen vooraf volgens specificatie op. “We hebben geen standaardschoorstenen, alleen een aantal standaard modellen”, zegt directeur Frank van Bunderen. De praktijk heeft volgens hem inmiddels afdoende bewezen dat een prefab gemetselde schoorsteen zonder schade kan worden vervoerd. De schoorsteen wordt op een stalen metselplatform opgebouwd.

Reageer op dit artikel