nieuws

Lammenschanspark stap verder in aanbesteding

bouwbreed Premium

Leiden is weer een stap verder bij de aanbesteding van de studentencampus Lammenschanspark

Vier combinaties zijn nu uitgenodigd verder te gaan in de Europese aanbesteding van het te herontwikkelen park.
De gemeente wil het Lammenschanspark herontwikkelen tot campus voor studentenhuisvesting voor maximaal 2000 studenten. De combinaties (B)AM, AM en BAM Woningbouw, Ymere/SLS Wonen, VORM/Ballast Nedam en Volker Wessels, Boele en Van Eesteren en Du Prie gaan de plannen nu klaar maken voor de gunningsfase. Een beoordelingscommissie die het beste plan moet selecteren, bereidt de besluitvorming voor. In het voorjaar van 2011 moet de gemeenteraad een besluit nemen. Het plangebied Lammenschanspark is bijna 4,5 hectare groot.

Reageer op dit artikel