nieuws

Ingenieur Elphi Nelissen wint prijs Federatie Zakenvrouwen

bouwbreed

Ingenieur Elphi Nelissen heeft de Federatie Zakenvrouwen (FZ) award in de categorie midden- en kleinbedrijf gewonnen. Dit is de prijs voor beste vrouwelijke ondernemer.

Elphi Nelissen laat volgens de jury zien dat vrouwen en techniek prima samengaan. “Nelissen verspreidt meer dan ooit het goede geluid van duurzaamheid en weet dat zelfs te koppelen aan groei in een periode van crisis.”
De directeur en oprichter van Nelissen Ingenieursbureau in Eindhoven bouwde haar bedrijf in een periode van negentien jaar uit tot een onderneming met zeventig medewerkers. Het bureau houdt zich bezig met het verstrekken van adviezen voor elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, en met bouwfysica, akoestiek & geluid en brandveiligheid.

Originaliteit

Nelissen liet onder meer Gerrie Boeve-Reurink achter zich, directeur van de Noordersluis Bouwgroep uit Lelystad die werd voorgedragen door Bouwend Nederland. “Gerrie Boeve heeft laten zien dat ze op een succesvolle wijze de organisatie heeft uitgebouwd en dit op een bewonderingswaardige manier heeft gecombineerd met haar gezin. Ze geeft zichzelf, maar ook haar mensen uitdagingen om het beste uit zichzelf te halen”, meent de jury.
De FZ Award wordt ieder jaar uitgereikt aan ‘een succesvolle vrouwelijke ondernemer die lef en originaliteit toont in haar ondernemerschap’ en een voorbeeld is voor andere vrouwelijke ondernemers in Nederland.

Reageer op dit artikel