nieuws

Samenwerking Van Doorn, Signa Terra en Dover

bouwbreed

Gebr. van Doorn Geldermalsen, Dover en Signa Terra gaan onder de naam de Leeuwenstein Groep samen. De aandelen van de drie bedrijven in handen van de familie Van Doorn.

De bedrijven, die samen ongeveer 25 miljoen euro omzetten, werkten al langer samen onder de naam Nevado Geldermalsen. “We merkten dat veel opdrachtgevers ons vooral kenden van één activiteit”, legt manager Marketing & Acquisitie Robert van Doorn uit. De Leeuwenstein Groep hoopt met de nieuwe naam meer aandacht te vestigen op haar brede dienstenpakket. De bedrijven houden zich bezig met het aanleggen en onderhouden van de buitenruimte.
De bij de Leeuwenstein Groep aangesloten bedrijven merken tot nu toe nog niet veel van de crisis, zegt Van Doorn. “We hebben op dit moment een goed gevulde orderportefeuille. Tot eind van dit jaar zitten we zo goed als vol en voor de eerste maanden van het volgend jaar hebben we ook genoeg te doen.”
Wel wordt het steeds lastiger om opdrachten binnen te krijgen. “De werkhonger in de markt neemt toe. Daarom richten wij ons vooral op wat meer uitdagende projecten, waar niet jan en alleman aan meedoet.” Zo mengt de Leeuwenstein Groep zich ook actief in de strijd om de prestatiegerichte onderhoudscontracten van Rijkswaterstaat. “We verwachten dat we er daar zeker een paar van binnen gaan halen.”

Reageer op dit artikel