nieuws

Mestreechter Geis Award voor BVR Groep

bouwbreed Premium

Het project Vakman Plus van de BVR Groep uit Roosendaal heeft de Mestreechter Geis Award gewonnen. De onderscheiding is bedoeld voor een onderneming binnen de bouw- en vastgoedsector die zich sterk maakt voor het opleiding van de eigen medewerkers.

Initiatiefnemer voor de prijs is kennis- en opleidingscentrum KPE uit Dordrecht. Bouwondernemer BVR Groep werkt in Zuid- en West-Nederland en heeft zo’n 275 medewerkers. Voor hen is het project Vakman Plus in het leven geroepen. Dit richt zich op het inzichtelijk maken van de competenties van medewerkers. “Door middel van een gefaseerde aanpak die een toetsplan, een trajectmap en theorietoetsen omvat, waarbij een opleidings- en examenregeling voor de medewerker bepalend is, wordt de kwaliteit op verschillende manieren bewaakt”, zo licht KPE toe.
De jury prees in het bijzonder de innovatieve en persoonlijke manier waarop de BVR Groep de dienstverlening bewaakt.

Reageer op dit artikel