nieuws

Muurverf Isotex dekt vuile plekken in muur af

bouwbreed

-Isotex van Koopmans Verf werkt vochtkringen, roetaanslag en andere vervuiling op muren weg

Eén laag met deze nieuwe muurverf geeft volgens de fabrikant uit Marrum doorgaans voldoende dekking. Vuile plekken moeten wel zoveel mogelijk worden weggeschuurd. Wanneer de vervuiling door de Isotex te zien blijft, adviseert de verffabrikant wegenverf te gebruiken. Die isoleert beter maar bevat wel oplosmiddelen. Isotex is daarentegen een waterverdunbare kationische acrylaatoplossing. Koopmans levert zijn nieuwe muurverf in wit en varianten daarvan. De verf droogt kalkmat op.
Met Impraleum Matzwart levert de fabrikant een impregnerend onderhoudsmiddel voor hout dat voorheen werd behandeld met carboleum of teerproducten. Koopmans maakt Impraleum Matzwart uit traditionele lijnolie en alkydhars.

Reageer op dit artikel