nieuws

Winkelcentrum in Maassluis groter

bouwbreed

Vastgoedbelegger Wereldhave heeft voor 39,7 miljoen euro winkelcentrum Koningshoek in Maassluis overgenomen van Unibail Rodamco

Koningshoek is een regionaal centrum met ongeveer 70 winkels en een oppervlakte van 16.000 vierkante meter. Wereldhave-directeur Edwin van de Woestijne heeft te kennen gegeven dat zijn organisatie het winkelcentrum snel wil renoveren.
De uitbreidingsplannan van de vorige eigenaar zijn vervangen door een eigen renovatie- en uitbreidingsplan. Uitgegaan wordt van een uitbreiding van het winkeloppervlak met ongeveer 15.000 vierkante meter, terwijl het bestaande winkelcentrum wordt opgeknapt. Verwacht wordt dat met de nieuwbouw over twee jaar wordt begonnen. In de tussentijd zal de dakbedekking op de bestaande winkels worden vernieuwd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels