nieuws

Zilveren Troffel en Voegspijker uitgereikt

bouwbreed

Voorzitter Piet Wijman van het Koninklijk Verbond van Nederlandse Baksteenfabrikanten (KNB) heeft de Zilveren Troffel en de Zilveren Voegspijker uitgereikt aan de winnaars van de nationale metsel- en voegwedstrijden 2010

De deelnemers moesten onder meer staande bakstenen onder een hoek van 75 graden metselen en voegen. In de voorrondes moesten zij ook een rollaag uitvoeren, maar bij de finale in het Sondervick College in Veldhoven bestonden de afdekplaten uit prefab beton. De eerste prijs voor het voegen ging naar Ronald Stijf uit Heerde. Hij is in opleiding bij voegbedrijf Gebr. Ter Velde uit Heerde. De eerste prijs voor het metselen ontving Bert van Heugten uit Lierop, leerling van het Varendonck College in Someren.
De wedstrijden werden gehouden door het KNB in samenwerking met onder meer de Aannemers Vereniging Metselwerken (AVM).

Reageer op dit artikel