nieuws

Kennisinstituut Savantis zoekt beste leerbedrijf

bouwbreed

Kennisinstituut Savantis is op zoek naar het beste leerbedrijf van 2010

Het gaat daarbij om een bedrijf dat werkzaam is in de sector schilderen en onderhoud dan wel in de afbouwbranche. De uitverkoren onderneming moet een duidelijke visie hebben op het scholen van zowel leerlingen als eigen medewerkers. “Opleiden is de rode draad in het bedrijfsbeleid en ‘een leven lang leren’ staat in de schijnwerpers”, zo licht Savantis toe.
Ondernemingen die in dit profiel passen kunnen tot 12 mei worden aangemeld bij het kennisinstituut. Op 30 september wordt de winnaar bekendgemaakt. Dit bedrijf dingt in een later stadium mee naar de bovensectorale landelijke verkiezing van het beste leerbedrijf die wordt georganiseerd op initiatief van het Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap.

Reageer op dit artikel