nieuws

Slanker Bilfinger Bergerjaagt op grote winsten

bouwbreed

Bilfinger Berger verwacht dit jaar aanzienlijk beter te presteren dan de 140 miljoen euro winst in 2009

De groei is volgens het concern mogelijk door in hoog tempo te veranderen van aannemer in bouwgerelateerde dienstverlener. De Australische bouwtak van het concern, goed voor een omzet van 2 miljard euro, is door het concern in de etalage gezet. Als de Australische activiteiten buiten beschouwing blijven, realiseerde de onderneming vorig jaar op 7,7 miljard omzet een winst van 80 miljoen euro. Voor 2010 rekent het – straks slankere – Bilfinger Berger op een stevige stijging van de omzet en een bovenproportionele groei van de resultaten.De onderneming had eind vorig jaar voor 11,7 miljard euro aan werk in portefeuille.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels