nieuws

Leerlingbouwplaats in Dordrecht Jurriëns’ beste

bouwbreed

Aannemingsbedrijf H

J. Jurriëns uit Utrecht stimuleert de zeven eigen vestigingen zoveel mogelijk projecten uit te voeren als leerlingbouwplaats. Een externe jury onder voorzitterschap van Fundeon-directeur Frans Kokke heeft één van de projectteams aangewezen als beste leerlingbouwplaatsprijs van het bouwbedrijf. Hiervoor werden zeven projecten aangedragen vanuit de verschillende vestigingen. De interne prijs ging naar het project Dordrechts Museum. Daar krijgen sinds september 2008 zeven timmerleerlingen een opleiding. De jury prijst de inzet van het hele projectteam om de leerlingen zo goed en snel mogelijk te laten groeien als vakman. Een extra bijzonderheid aan deze bouwplaats is de aanwezigheid van een dove leerling. Een leermeester besloot hiervoor een cursus gebarentaal te volgen.

Reageer op dit artikel