nieuws

Bouwproces transparant met software KPDVisi

bouwbreed

KPD Automatisering introduceert software om de communicatie rondom bouwprojecten te verbeteren

Het zogeheten KPDVisi is net zo eenvoudig te gebruiken als een e-mailprogramma. De software ondersteunt met een stappenplan het versturen van alle formele berichten en bijlagen in de bouw. Het maakt het totale bouwproces transparanter en afspraken beter traceerbaar. Visi is het resultaat van een samenwerkingsproject tussen de brancheorganisaties en bedrijven. “Sinds de introductie in de gww- en de b&u-sector, zijn wij actief betrokken geweest bij de ontwikkeling. Als vervolg daarop introduceren wij nu samen met Cenosco een laagdrempelige en schaalbare oplossing om snel met Visi aan de slag te kunnen gaan”, aldus salesmanager Sjoerd Wiersma.

Reageer op dit artikel