nieuws

P. Hoedemakers weer meest klantgericht

bouwbreed

Aannemingsbedrijf P

Hoedemakers en Zn. uit Rosmalen en bouwbedrijf G. van Hemert uit Giessen zijn uitgeroepen tot de meest klantgerichte bouwers van Nederland. Dat heeft de stichting Klantgericht Bouwen, een initiatief van Bouwend Nederland en Vereniging Eigen Huis, gisteren bekendgemaakt.
De twee aannemers onderscheiden zich “door een hoge kwaliteit in hun dienstverlening en door goede opleveringsprestaties”, aldus de stichting. Hoedemakers werd in 2008 ook al uitgeroepen tot winnaar. Het gemiddeld aantal opleverfouten per woning daalde afgelopen jaar van 21,9 naar 19,3. Klantgerichte bouwers presteren met gemiddeld 14,8 opleverpunten beter. De dienstverlening van bouwbedrijven laat nog wel te wensen over.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels