nieuws

Delft zoekt aannemer die risico’s beheerst

bouwbreed

Bij de aanbesteding voor de stationshal en het nieuwe stadskantoor zoekt Delft een aannemer die aantoonbaar kan maken dat hij tijdens de bouw de risico’s goed weet te beheersen

Dat benadrukt de gemeente in een persbericht. Verantwoordelijk wethouder Vuijk over het Plan van Aanpak: “De bouw van het nieuwe stadskantoor en de stationshal is een complex project omdat het gebouw voor de helft op de nieuwe spoortunnel gebouwd wordt. Vanwege de complexiteit van dit project vinden we het belangrijk dat het beheersen van risico’s een hoge prioriteit in de aanbestedingsprocedure krijgt.” De aanbestedingsprocedure start naar verwachting in maart van dit jaar. Begin 2011 wil Delft de projecten gunnen. Spoorzone Delft voert namens de gemeente Delft de aanbesteding uit.

Reageer op dit artikel