nieuws

BUVA biedt Vital Air ook aan voor bestaande bouw

bouwbreed Premium

Ook voor de bestaande bouw adviseert BUVA zijn Vital Air System II

Het systeem voor natuurlijke aan- en mechanische afvoer van ventilatielucht verbetert de energie-index met 0,14. Bij gevelrenovaties kan de Vital Air in combinatie met muurisolatie en toepassing van HR++ glas in BUVA’s berekening tot twee of drie energielabels besparen. De toevoer bestaat uit zelfregelende ventilatieroosters met een mechanische, zelfregelende klep. Deze klep levert energiewinst op en voorkomt tocht. De afvoer bestaat uit BUVA’s BoxStream II met één of meer bedieningen. De hoofdbediening wordt gevoed vanuit het lichtnet. De BoxStream ‘communiceert’ draadloos. Als optie biedt BUVA er een aparte draadloze keuken- en/of badkamerbediening bij.

Reageer op dit artikel