nieuws

Eurocommercial denkt aan stabiele huurprijzen

bouwbreed

Vastgoedbedrijf Eurocommercial Properties (ECP) verwacht niet dat het zijn huurprijzen door de recessie moet verlagen

Dat zei het bedrijf vrijdag bij de publicatie van de resultaten over de eerste negen maanden van het gebroken boekjaar.
ECP zag de huurinkomsten stijgen van 95 miljoen euro in de eerste negen maanden vorig jaar naar 100,6 miljoen euro in dezelfde periode dit jaar. Volgens het bedrijf zijn de consumentenbestedingen in de winkels van zijn huurders redelijk op peil gebleven. Daardoor staat er weinig druk op de huurprijzen.
Het direct resultaat kwam uit op 49 miljoen euro, tegen 46,3 miljoen euro een jaar eerder. Per aandeel was dit 1,37 euro. Analisten rekenden gemiddeld op een direct resultaat per aandeel van 1,34 euro. Het directe resultaat is de winst die ECP haalt uit de verhuur van zijn panden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels