nieuws

Jubileumwedstrijd 24-uursproject

bouwbreed

Een groep bouwkundestudenten gaat vanmiddag tijdens een 24-uursproject in totaal vijftien ontwerpen maken van een nog geheime locatie. De groep bestaat uit 52 studenten van de opleiding Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) en acht studenten van de Technische Universiteit Delft. De ontwerpwedstrijd 24UP wordt elk jaar georganiseerd door Cheops, de studievereniging Bouwkunde van […]

Een groep bouwkundestudenten gaat vanmiddag tijdens een 24-uursproject in totaal vijftien ontwerpen maken van een nog geheime locatie. De groep bestaat uit 52 studenten van de opleiding Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) en acht studenten van de Technische Universiteit Delft. De ontwerpwedstrijd 24UP wordt elk jaar georganiseerd door Cheops, de studievereniging Bouwkunde van de TU/e. Dit jaar is de tiende editie van de multidisciplinaire ontwerpwedstrijd. De opdracht en locatie blijven geheim tot de start van het project, vanmiddag om 14.30.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels