nieuws

Vertrouwen consument aanhoudend laag

bouwbreed

Het vertrouwen van Nederlandse consumenten in de economie was in februari onveranderd laag. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Het consumentenvertrouwen bleef in februari gelijk aan het peil in januari: -30. Het cijfer is een gemiddelde van drie deelmetingen. Volgens het CBS bleef de koopbereidheid gelijk, keken consumenten iets negatiever […]

Het vertrouwen van Nederlandse consumenten in de economie was in februari onveranderd laag. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Het consumentenvertrouwen bleef in februari gelijk aan het peil in januari: -30. Het cijfer is een gemiddelde van drie deelmetingen. Volgens het CBS bleef de koopbereidheid gelijk, keken consumenten iets negatiever naar het economisch klimaat en verwacht negen op de tien burgers een oplopende werkloosheid.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels