nieuws

Mobiele hellingbaan overbrugt hoogteverschil

bouwbreed Premium

EasyLivingProducts uit Schoonhoven laat zijn nieuwe lichtgewicht mobiele opritten en hellingbanen zien

Deze producten overbruggen tijdelijk een hoogteverschil. Het programma bestaat uit onder meer verstelbare drempelbruggen, een oprit die voor schuifpuien is ontwikkeld en grote opvouwbare hellingbanen op een verplaatsbare trolley. De laatste overbrugt hoogteverschillen tot één meter. Volgens EasyLivingProducts biedt de markt tot nog toe weinig vergelijkbare producten. Diezelfde markt kent wel een grote vraag naar zulke producten. De leverancier noemt het een goed alternatief voor permanente hellingbanen. De opvouwbare hellingbaan heeft een frame uit gepoedercoat staal, een roestvast stalen drager en aluminium hellingdelen.

Reageer op dit artikel