nieuws

Wolseley verwacht slechtere markt

bouwbreed Premium

Het Britse Wolseley, de grootste producent en handelaar in loodgieters- en verwarmingsbenodigdheden ter wereld, verwacht dat de markt in het commerciële en industriële segment de komende tijd verder zal verslechteren

De woningbouw en de onderhoudssector vertonen echter meer en meer tekenen van stabilisatie. Wolseley heeft de omzet in het kwartaal tot eind oktober met 13 procent zien afnemen naar ruim 3,8 miljard euro. De handelswinst verminderde met 41 procent naar 127 miljoen euro.
Volgens topman Ian Meakins komen die resultaten overeen met de verwachtingen.
”De algemene economische omgeving blijft buitengewoon moeilijk. We blijven ons richten op verbetering van de service aan onze klanten, handhaven van de marges, verdere kostenbesparingen en een goede kasstroom.”

Reageer op dit artikel