nieuws

ING smeert huizenmarkt met zicht op verkoopkans

bouwbreed Premium

De bank ING schiet twijfelaars op de kwakkelende woningmarkt te hulp

Aan de hand van de ING Verkoopindicator kunnen huizenbezitters voor zichzelf bepalen of het verstandig is hun woning te koop te zetten. Als belangrijke speler op de hypotheekmarkt voelt ING de ingezakte vraag naar woningen, welke deels een gevolg is van twijfel bij potentiële afnemers of zij hun huidige woning wel goed kunnen verkopen. “De één kan inderdaad beter even wachten met de verkoop van de woning, terwijl voor een ander de huidige markt nog steeds kansen biedt”, zo ziet ING-marketingman Hans Hagenaars. Wie op de site van de bank een aantal vragen beantwoord over de eigen woning, krijgt na een paar dagen een persoonlijk rapport toegestuurd over het verkoopperspectief.

Reageer op dit artikel