nieuws

Aannemer Balfour Beatty draait uitstekend

bouwbreed Premium

De grootste Britse aannemer Balfour Beatty draait zowel in Groot-Brittannië zelf als in de VS uitstekend

Mede door de recente overname van de technische dienstverlener Parsons Brinckerhoff staat er nu voor meer dan 15,2 miljard euro aan opdrachten in de boeken. Dat stelt het bedrijf in een verklaring over de afgelopen drie maanden. In de VS blijft de bouwtak sterke prestaties neerzetten. Recent is weer voor 400 miljoen dollar aan nieuwe ‘bemoedigende’ contracten binnengehaald. Ook de Britse bouw- en dienstentak doet het ondanks een moeilijke markt goed met onder meer nieuwe opdrachten voor scholen in een reeks steden. Bij de Britse civiel-technische activiteiten is opnieuw goede vooruitgang geboekt terwijl er meer werk in het vooruitzicht is.

Reageer op dit artikel