nieuws

Slot biedt drie functies met drie sluitplaten

bouwbreed Premium

Nemef brengt het All-in-One slot op de markt

Het is te gebruiken als loopslot, als deurslot met sleutel en als badkamer- of wc-slot. Het is dus niet meer nodig om drie verschillende soorten sloten mee te nemen naar de bouwplaats. Het All-in-One slot heeft uitsluitend een dagschoot, die met een eenvoudige handeling kan worden omgedraaid. Het slot heeft een innovatieve tuimelaar, waardoor het zowel met een sleutel als met een knop bediend kan worden. Met de sleutel of de knop wordt de dagschoot geblokkeerd, terwijl de deurkruk vrij kan bewegen. Nemef levert het All-in-One slot met een gelakte voorplaat. De sluitplaten worden niet meegeleverd. Bij het slot passen drie verschillende sluitplaten. Het blijft dus opletten of zij in de juiste verhouding worden meegenomen naar de bouwplaats en op voorraad zijn.

Reageer op dit artikel