nieuws

Moeskops uitgeroepen tot beste leerbedrijf

bouwbreed Premium

Moeskops Bouwbedrijf is uitgeroepen tot beste leerbedrijf bouw & infra 2009

Dat heeft kenniscentrum Fundeon vrijdag bekendgemaakt.
De bouwonderneming uit het Brabantse Bergeijk biedt stageplaatsen aan op alle niveaus, van vmbo tot universitair. Daarnaast investeert het bedrijf structureel in de ontwikkeling van werknemers. Moeskops neemt bovendien deel aan het opleidingsproject Bouw Door Leer Verder. Daardoor draagt het bedrijf bij aan het behoud van leerwerkplaatsen, ondanks de huidige economische crisis.
De jury omschreef Moeskops als “een modelonderneming als het gaat om het opleiden van leerlingen”. Eervolle vermelding kregen Ter Steege Bouw Rijssen, BD Architectuur uit Arnhem en Era Contour uit Zoetermeer.

Reageer op dit artikel