nieuws

Groen hoofdkantoor voor Asics in Hoofddorp

bouwbreed Premium

De Rotterdamse projectontwikkelaar OVG heeft de overeenkomst rond voor de bouw in Hoofddorp van het nieuwe Europese hoofdkantoor van sportschoenenfabrikant Asics

De bouw moet medio volgend jaar beginnen en in het derde kwartaal van 2011 aan Asics worden opgeleverd, laat Cees van der Spek namens OVG weten. Een aannemer moet nog worden geselecteerd. Het gebouw krijgt een vloeroppervlak van 5000 vierkante meter en is het tweede van een groep van vier projecten die OGV op de locatie Beukenhorst-Zuid ontwikkelt. Het eerste is het Green Office voor TNT. Net als dit kantoor krijgt ook het tweede project een groen karakter. Architectenbureau Cepezed ontwierp een gebouw met veel daglichttoetreding en verder installaties voor zonne-energie en warmtekrachtkoppeling.

Reageer op dit artikel