nieuws

BAM herontwikkeltziekenhuis Schotland

bouwbreed

BAM Construction heeft opdracht gekregen voor de herontwikkeling van het Royal Infirmary-ziekenhuis in de Schotse regio Dumfries and Galloway. Met het project is een bedrag van circa 100 miljoen euro gemoeid, maakte moederbedrijf BAM gisteren bekend.

BAM Construction heeft opdracht gekregen voor de herontwikkeling van het Royal Infirmary-ziekenhuis in de Schotse regio Dumfries and Galloway. Met het project is een bedrag van circa 100 miljoen euro gemoeid, maakte moederbedrijf BAM gisteren bekend.
De werkzaamheden beginnen naar verwachting in april 2010 en duren drie jaar. De renovatie van het ziekenhuis is onderdeel van een investeringsprogramma van de Schotse overheid van in totaal 600 miljoen euro.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels