nieuws

Zes lelijkste plekken in Brabant opgeknapt

bouwbreed

Deze week begint de provincie Noord-Brabant met het opknappen van zes verwaarloosde gebouwen of verrommelde locaties in de provincies

Het gaat om de winnaars van de verkiezing van de lelijkste plek in de Brabant. Via een internetstemming bepaalden ruim 28.000 Brabanders eerder dit jaar welke panden en terreinen het meest nodig moesten worden aangepakt. Het gaat om het Henricusgebouw in Raamsdonksveer (kosten 700.000 euro), de voormalige kosterswoning in Zundert (450.000 euro), de Markt in Valkenswaard (550.000 euro), het ketelhuis stoomgemaal op het KLV-terrein in Oisterwijk (892.000 euro), de kloostermuren in Oosterhout (820.000 euro) en de Spoorlaan in Oss (818.000 euro). Deze week wordt op vijf van de zes locaties een bouwbord geplaatst. Alleen Valkenswaard volgt later.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels