nieuws

Nieuwe hotels in centrum Arnhem

bouwbreed

Er komen mogelijk 265 nieuwe hotelkamers in de Arnhemse binnenstad, blijkt uit een voorstel over hotelontwikkeling van het college van B & W

Behalve de uitbouw van Hotel Haarhuis bij het station steunt de gemeente vier nieuwe plannen. De uitbreiding van het negentig jaar oude Hotel Haarhuis met veertig kamers en de komst van een Van der Valk-hotel met zestig kamers in het Rijnbooggebied zijn vrijwel zeker. Daarnaast geeft de gemeente alle medewerking aan initiatieven van BAM Utiliteitsbouw in het oude Sterpolis-kantoor, van Ovido Holding aan de Eusebiusbuitensingel en van AM Wonen op het oude Coberco-terrein. En dan loopt er nog een apart onderzoek naar de mogelijkheden voor een Hilton Hotel achter het Musis Sacrum. De resultaten daarvan worden dit najaar bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel