nieuws

Ecorys start nieuw bedrijf in Zuid-Afrika

bouwbreed

Onderzoeks- enadviesbureauEcorys heeft in juli 2009 een nieuw bedrijf met de naam Ecorys Afrika opgericht in Polokwane, Zuid-Afrika. Directeur van Ecorys Afrika is dr. Elizabeth Omoluabi.

Ecorys heeft voor Polokwane gekozen vanwege de provincie Limpopo, gelegen in het Noorden van Zuid-Afrika. Deze provincie heeft een aanzienlijk groeipoten­tieel en is gunstig gelegen voor projecten met opdrachtgevers in Pretoria, Johannesburg en drie van de landen die een grens met Zuid-Afrika delen, te weten Mozambique, Botswana en Zimbabwe.
Ecorys verwacht in Afrika de komende jaren vooral te werken op terreinen die relevant zijn voor de toekomst van de regio, waaronder bevolkings- en gezondheidsonderzoek, watermanagement, buitenlandse investeringen in de mijnindustrie, landbouw en de ontwikkeling van toerisme. Ecorys heeft bedrijven in elf landen in Europa, Azië en Afrika. Wereldwijd heeft Ecorys circa 600 mensen in dienst.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels