nieuws

BRS Groep neemt Pevac over van Infraspecials

bouwbreed

Pevac, producent en leverancier van o

a. Speedgates en Roadblockers, is overgenomen door de BRS Groep. De BRS Groep bestaat uit drie divisies, Building Systems, Traffic Systems en Deck Systems. De Pevac-activiteiten zullen onder de naam PEVAC Nederland B.V. voortgezet worden.
Het accent van de werkzaamheden van de divisie Traffic Systems ligt op het ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden van toegangsbeveiligingsproducten zoals Speedgates, Traffic Blockers, Road Blockers, Bollards en Spike Barriers.
Holland Traffic Control, ook onderdeel van de BRS groep is onder andere verantwoordelijk voor de verkoop en installatie van deze producten. De groep ziet de Pevac-producten als een goede aanvulling van het productgamma.

Reageer op dit artikel