nieuws

Homburg legt beslag op bezittingen Bartels

bouwbreed

Vastgoedbedrijf Homburg Invest en advocatenkantoor Bartels hebben over en weer beslag laten leggen op bezittingen

Dit heeft Richard Stolle van Homburg bevestigd.
“Bartels heeft vrijdag bij ons beslag gelegd. Wij hebben eerder vorige week al beslag gelegd bij hem”, aldus Stolle.
Het advocatenkantoor heeft beslag laten leggen op rekeningen van het vastgoedbedrijf en huizen van oprichter Richard Homburg. Homburg heeft beslag laten leggen op onder meer de woning van advocaat Dion Bartels en zijn Napoleonverzameling.
De twee partijen beschuldigen elkaar van reputatieschade. Homburg zou geschaad zijn door uitspraken die Bartels dit voorjaar deed over een van de fondsen van het bedrijf. Bartels claimt dat de uitspraken die Homburg daarna heeft gedaan over het handelen van het advocatenkantoor 1 miljoen euro aan schade heeft opgeleverd. Het advocatenkantoor moest van de rechter eerder dit jaar al een uitspraak over Homburg rectificeren. Enkele andere uitspraken die volgens het vastgoedbedrijf onrechtmatig waren, hoefde Bartels niet recht te zetten. Dion Bartels liet weten te verwachten dat de kwestie uiteindelijk geschikt zal worden.

Reageer op dit artikel