nieuws

Binnenste afvoerputje in beeld met microdrain

bouwbreed

De SeeSnake microDrain van Ridgid laat zien hoe een moeilijk bereikbaar riool er bij ligt

De camera passeert volgens importeur Rom uit Barneveld zonder problemen de afvoer van de meeste toiletten met een diameter van 50 tot 300 millimeter en haakse bochten met een diameter vanaf 75 millimeter. Met een diameter van 22 millimeter kan de camera ook door putjes en sifons. De slijtvaste duwkabel met ingebouwde zender is 61 of 99 meter lang. De kunststof haspels waarop de kabel is gewikkeld is gesloten, zodat er geen rioolvuil uit kan vallen. Op bestelling voorziet Rom de SeeSnake van een camera die zichzelf waterpas houdt, zodat het beeld altijd horizontaal blijft.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels