nieuws

Nieuw type led in verbeterde wegsignalering

bouwbreed

Drie rijstroken en de vluchtstrook overspant de verbeterde mobiele wegsignalering ADVI-OS 2

Deze tweede versie van het Automatisch Draaibaar Verkeer en Informatie 0x26 Organisatie Systeem van Hoeflake Infratechniek uit Hedel en Sapa Pole Products uit Drunen signaleert met nieuwe typen led’s. De signaalgevers kunnen elk apart beelden boven hun rijstrook tonen. Samen wijzen ze als Dynamisch Route Informatie Paneel (DRIP) autobestuurders de weg. Elke drie seconden past het systeem de lichtsterkte aan de omstandigheden aan. De programmering waakt over de beelden die de gebruiker samenstelt en waarschuwt dat er iets anders dreigt te ontstaan dan de bedoeling is. Bewaking, controle en besturing kan op afstand gebeuren. De voeding en besturingskast kunnen ter plaatse worden aangesloten op een stopcontact, een aggregaat of een accu van 24 volt. De laatste doet ook dienst als noodstroomvoorziening die het systeem zes uur achtereen in de lucht houdt.

Reageer op dit artikel