nieuws

Gratis gereedschap na testperiode

bouwbreed Premium

Caret uit Rotterdam heeft een website geregistreerd, waar vakmensen zich kunnen inschrijven voor het testen van een gratis stuk gereedschap of materiaal

Na afloop mag de beproever het product behouden. De website is een initiatief van communicatiebureau DeJong0x26Verder uit Zennewijnen en Click Internet Concepts uit Rotterdam.
Vakmensen die zich willen aanmelden, kunnen reeds op de website www.plugz.nl terecht, maar pas in september beginnen de acties. Om te beginnen worden een voegenzaagmachine van Klop Innovations, een griphandschoen van Wiltec, veiligheidsschoenen van het merk Steel Blue, een FatMax-uitschuifmes van Stanley, een hoeveelheid Stabicol-tegellijm van Omnicol en de PU 700 Steenlijm van Tremco Illbruck weggegeven. Inschrijven kost niets, maar als een deelnemer een product krijgt toegestuurd, worden wel antwoorden verwacht over het gebruiksgemak, het comfort, de prijs en dergelijke. De website is een nieuw instrument voor de marketing van producten en materialen. De initiatiefnemers nemen aan, dat de testers in discussie gaan met andere leden van de doelgroep.

Reageer op dit artikel