nieuws

weer wo 6 mei

bouwbreed

Van onze redactie.

Nog wat regen
Het komend etmaal blijft het nog even straf doorwaaien, daarna wordt het rustiger in de atmosfeer. Bovendien komt er dan meer ruimte voor de zon. Vandaag kan in het noorden af en toe de zon doorbreken, voor de rest blijft het bewolkt. Vooral tijdens de ochtend valt her en der wat lichte regen en miezer, het meest in het noordoosten. De westelijke wind is tijdens de vroege ochtend aan zee nog af en toe krachtig, 6 Bft, waarna de bries tijdelijk wat afneemt. De temperatuur stijgt naar 15 of 16 graden. Vanavond trekt de wind juist weer aan en wordt aan de kust en op kraanhoogte later opnieuw krachtig, 6 Bft. Het is droog en het koelt af tot een graad of 8.
Morgenochtend zal de wind wat luwen en is er flink wat ruimte voor de zon. Er is echter genoeg vocht aanwezig om al vrij snel stapelwolken te vormen, die ’s middags nogal uitsmeren en waar lokaal een buitje uit valt.

Reageer op dit artikel