nieuws

Kuijpers rekent op omzet van 150 miljoen

bouwbreed

Kuijpers Installaties verwacht dit jaar door te groeien naar een omzet van 150 miljoen euro

Dat heeft het installatieconcern uit Helmond gisteren bekendgemaakt. Kuijpers boekte vorig jaar met 750 werknemers een omzet van 118 miljoen euro, evenveel als in 2007. Het bedrijf rekende op een omzetstijging, maar door “vertragingen in opdrachtverstrekkingen en realisatietrajecten” zat dat er niet in. Het bedrijfsresultaat bleef met 3,6 miljoen euro op peil. De nettowinst handhaafde zich op 2,8 miljoen. De orderportefeuille verdubbelde zich ruimschoots. Kuijpers verwacht mede daardoor de omzet dit jaar op te kunnen voeren tot 150 miljoen. “Gezien de marktontwikkelingen is het de vraag of dit omzetvolume vastgehouden kan worden in 2010”, laat de onderneming weten. “Bij onze industriële activiteiten zijn de gevolgen van de economische teruggang nu reeds waarneembaar.”

Reageer op dit artikel