nieuws

Heijmans opent nieuw laboratorium Breijn

bouwbreed Premium

Heijmans heeft gisteren zijn nieuwe laboratorium in Rosmalen officieel geopend

Het lab is voor Heijmans het centrale punt voor onderzoek, ontwikkeling en testen van grondstoffen, materialen en producten. De vernieuwing van deze voorziening past binnen het streven van Heijmans naar innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. Met de nieuwbouw en inrichting van het laboratorium is een investering van ongeveer 2 miljoen euro gemoeid.
Het laboratorium is een onderdeel van Breijn, de ingenieurs- en adviesdiensten van Heijmans Infra. Breijn is het kenniscentrum waarin alle expertise van Heijmans Infra op het gebied van infrastructuur is samengebracht. Expertise op het gebied van producten en materialen zoals asfalt, beton, funderingsmaterialen, kunstgras, voegconstructies en cementgebonden materialen. Maar ook op het gebied van geodesie, grootschalige- en stedelijke infra. Het gebouw is bijna volledig door Heijmans-bedrijven gebouwd. Het laboratorium zorgt ervoor dat Heijmans tot de top van de wegbouwkunde in Nederland blijft behoren.

Reageer op dit artikel